

Rundown and Speakers

4 December 2020 P.M. (English) and 7 December 2020 P.M. (Cantonese)

Each session of the AML/CFT webinar will cover the same topics, as follows:

Time	Topic	Speakers
14:30- 15:25 (55 mins)	Update on major AML/CFT regulatory developments	 Mr Raymond Wong, Director Ms Irene Pou, Associate Director Ms Sharon Wong, Manager Intermediaries Supervision Intermediaries Securities and Futures Commission
15:25- 15:30 (5 mins)	Break	
15:30- 16:00 (30 mins)	Legal obligations, case study and trend analysis, and feedback on suspicious transaction reporting of the securities sector	 Ms Phoebe Tsang – 4 December 2020 Mr Vincent Lo – 7 December 2020 Senior Inspector of Police Joint Financial Intelligence Unit
16:00- 16:05 (5 mins)		Break
16:05- 16:40 (35 mins)	Empowering management of financial crime risk with technologies	Mr Simon Young Chief Compliance Officer, Overseas and Group Head of Financial Crime Risk Management Ping An Insurance (Group) Company of China, Ltd.
16:40- 16:45 (5 mins)	Break	
16:45- 17:00 (15 mins)	Q & A	
17:00	Webinar ends	

+852 2231 1222 www.sfc.hk Page 1 of 1