24" December, 2012

The Securities and Futures Commission
8™ Floor, Chater House,

8 Connaught Road Central,

Hong Kong.

Re: Consultation Paper on proposals to enhance the regulatory regime for
non-corporate listed entities

Dear Sir/Madam,

Consultation Paper on proposals to enhance the regulatory regime
for non-corporate listed entities — November 2012 (“the
Consultation Paper”)

As elucidated in the recommendations adopted in the Consultation Paper, we
welcome the Commission’s initiatives to regularise and control the non-
corporate listed entities.  Whilst we support the overall objectives of the
Consultation Paper, our major concerns and views over the proposal are
stated below.

Question 1

Do you agree that Parts XIII and XIV of the SFO should be amended
so that these Parts expressly cover listed entities that are not in
corporate form?

Doubts about the definition of ‘partnership’ set out in paragraph 16(a) are
cast. The term “partnership” may cover limited liability partnership ("LLP")
and general partnership. Further, under LLP, one partner shall be a general
partner with umlimited liability. Hence, upon introducing this provision, the
Commission is also recommended to look into the existing statutory provision
governing the partnership in Hong Kong or provide a clear-cut provision as to
what form of partnership will be allowed as a listed entities. However, we
strongly support the inclusion of partnership in the provision.

Furthermore, the term ‘officer or employee’ set out in paragraph 16(e) is too
broad as it may cover different levels of employees of the entities. Having
viewed the serious and punitive nature of the market misconduct in both civil
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and criminal aspects, we recommend that “associate” should only include the
accountants, financial controllers, legal officers and the management staff of
the entity.

Question 2

Do you agree that Part XV of the SFO should be amended so that it
expressly covers listed entities that are not in corporate form?

The proposals tend to cover all non-corporate listed entities. To
accommodate this, the proposed changes in definitions in Part XV are
necessary.

Question 3

Do you agree that Parts VIII and X of the SFO should be amended to
extend the SFC’s powers under these Parts to all listed entities?

Yes. To effect the regulation and control of the non-corporate listed entities,
the Commission must be empowered to enforce the provisions.

Question 4

Do you have any comments on the proposal to extend the statutory
disclosure requirement for PSI in respect of listed corporations
under Part XIVA of the SFO to listed CIS and other listed entites?

Presently, the disclosure requirement for price-sensitive information (the “PSI”)
shall not be extended to the listed collective investment scheme (the “CIS").
Based on our understanding, the investment managers/advisors of those
listed CIS are the financial intermediaries licensed by the Commission, for
which Type 9 (asset management) regulated activity is licensed. In this
regards, the staff of the aforesaid financial intermediaries are subject to a
more stringent staff dealing policy as set forth in the Fund Manager Code of
Conduct issused by the Commission.

Therefore, we think extending the statutory disclosure requirement to the
listed CIS under the Securities and Futures Ordinance (“SFO”) is deemed
excessive and unnecessary.
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However, due to the different business nature of the Real Estate Investment
Trust ("REIT”), the statutory disclosure requirement shall be imposed thereon.
The rationale is that the business and operational model of the REIT in Hong
Kong is quite similar to that of a listed property investor. We see, therefore,
a necessity to require the REIT to observe and perform the statutory
disclosure requirement.

Question 5

Do you have any comments on the examples of events or
circumstances where the management company of a listed
CIS/other listed entity should consider whether a disclosure
obligation of PSI would arise under the SFO?

What constitutes PSI is often a difficult question of judgment. Sometimes,
information may be uncertain in nature and it is somehow difficult for the
officer of the entity to ascertain whether one piece of information may affect
the price of the securities in a material way.

More profoundly, the Commission’s Guideline on Disclosure of Inside
Information will come into play on 1 January 2013. Based on our
understanding, many listed companies are still very ambivalent what inside
information shall be disclosable or non-disclosable. Therefore, we agree that
as mentioned in paragraph 40 of the Consultation Paper, further guidance
shall be provided to assist listed CIS and other listed entities to comply with
their obligations to disclose PSI.

Question 6

Do you have any comments on our proposal set out in paragraph 45
above?

Yes, we agree with this.

Question 7

Do you agree with our proposals set out in paragraphs 58 and 59
above?

In view of the special features of listed debentures (which may include bonds
or notes, represent loans), it is rather impossible to impose any disclosable
obligations on them.

Therefore, we are in support of this proposal.

1E 444,353 4 IR 8 Guardian Regulatory Consulting Ltd

% PR 95 KHE P8R M ALE104£1001E
Room 1001, 10/F., Tower 1, New World Tower, 18 Queen's Road Central, Hong Kong.



Should you have any questions pertinent to the foregoing, please feel free to
contact the undersigned
Thank you very much.

Yours faithfully
For and on behalf of
Guardian Regulatory Consulting Limited
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